Öppen osthandel i midsommartid

Snart kommer sommaren och vi har ostarna för de tillfällen du vill bjuda på något extra. Vi har valt ut riktigt vällagrad ost som vi erbjuder lagom till midsommar.Du vet väl att årets sill är utsedd? Smaken för 2019 är kokos, lime chili. Vi har smakrika alternativ som matchar upp till denna och andra goda sillinläggningar. Vi håller öppet Bryggeriets osthandel 20 juni mellan 16.30-18.30.Passa även på att förbeställa andra lokalproducerade varor genom REKO-ringen Götenes Facebookgrupp. Där kommer Bryggeriets osthandel ha ett extra förmånligt REKO-erbjudande inför midsommar. Så passa på att handla mer lokalt via REKO-ringens digitala säljkanal. Har du funderingar hur det går till? Läs mer på REKO-ringen Götenes Facebooksida.

Våra öppettider
Sista torsdagen i varje månad 16.30-18.30