Vi på bryggeriet

Bolaget startades med fyra delägare 2014. 2019 utökas vår ostlagringskapacitet från 600 kg till 6000 kg. Anders och Ulrika, två av grundarna, äger och driver verksamheten vidare på egen hand sedan 1 juli 2021. Ännu så länge drivs bolaget som en sidoverksamhet. Successivt utvecklas och växer våra samarbeten, bland osttillverkare, restauratörer och detaljister. Vill du utveckla affärer med oss?

Anders Åkesson

Anders specialistkompetens ligger i produktionsstyrning, processflöden och IT-stöd. Han sourcar mycket av den ost som vi mognadslagrar och ansvarar för ekonomi.

Anders har arbetat länge inom mejeribranschen, drygt 30 års yrkeserfarenhet. Han har ett ovärderligt nätverk av kontakter med mejerier i flera länder. Anders arbetar även som ERP-specialist/ projektledare på Cidan Machinery Group.

Ulrika Åkesson

Ulrika har drygt 20 års erfarenhet från livsmedelsbranschen, främst inom internationell handel, marknadsföring och inköp. Hon är verksamhetens affinör.

Ulrika är diplomerad fromager från Restaurangakademien och har även en fransk certifierad utbildning inom affinage. Ulrika arbetar till vardags på Svenska Köttföretagen med branschfrågor för lönsam och hållbar köttproduktion.

Kontaktuppgifter:

Besöksadress
Bryggeriet i Götene AB,
Lidköpingsvägen 24, 533 32 Götene

Fakturaadress
Bryggeriet i Götene AB, ℅
Anders Åkesson, Vinkelgatan 6, 533 32 Götene

E-post: info@bryggerietigotene.se
Telefon: 0703-105630 (Ulrika Åkesson)

Bolagsuppgifter
Organisationsnr 556962-0981.
Företaget innehar F-skattesedel.