Vi på bryggeriet

Vår verksamhet drivs i aktiebolagsform med fyra delägare. Ännu så länge sker vårt engagemang på fritiden. 2019 utökas vår ostlagringskapacitet från 600 kg till 6000 kg. Är du intresserad av att lagra din ost i vårt moderna mognadslager? Kontakta oss.

Lennarth Åstrand

Vissa hus talar till Lennarth. Bryggeriet i Götene är ett sådant. Med hans långa erfarenhet från både bygg- och försäkringsbranschen med drygt 25 år som VD i Götenehus AB och Gar-Bo AB är han drivkraften i bevarandet av Bryggeriets unika identitet. Lennarth är bolagsstyrelsens ordförande och företagets ekonom. Och så är han förtjust i vällagrad ost.


Ann-Britt Åstrand

Med Ann-Britts 25 år som föreståndare inom privat förskoleverksamhet är hon ovärderlig i att planera, strukturera och ha god ordning på oss andra.
Hon har utbildning i matlagning och är den som ansvarar för våra goda ostbufféer. Hon tillverkar och är smakinspiratören till våra sylter och marmelader samt gör Bryggeriets goda fröknäcke.

Anders Åkesson

Anders är den som har arbetat längst inom mejeribranschen av oss med drygt 30 års yrkeserfarenhet. Hans specialistkompetens ligger i produktionsstyrning och IT-stöd. Han har ett ovärderligt nätverk av kontakter med mejerier i flera länder och sourcar mycket av den ost som vi mognads-lagrar. Till vardags arbetar Anders som seniorkonsult inom SAP på IBM.

Ulrika Åkesson

Ulrika har ett genuint intresse för ost och mat. Hon har drygt 20 års erfarenhet från livsmedelsbranschen, främst inom internationell handel, marknadsföring och inköp. Ulrika är diplomerad fromager från Restaurangakademien i Stockholm och har även en fransk certifierad utbildning inom affinage. Till vardags arbetar Ulrika som projektledare på Agroväst Livsmedel.

Kontaktuppgifter:

Besöksadress
Bryggeriet i Götene AB,
Lidköpingsvägen 24, 533 32 Götene

Fakturaadress
Bryggeriet i Götene AB, ℅
Lennarth Åstrand, Nygatan 14, 533 32 Götene

E-post: info@bryggerietigotene.se
Telefon: 0703-105630 (Ulrika Åkesson)

Bolagsuppgifter
Organisationsnr 556962-0981.
Företaget innehar F-skattesedel.