Bryggeriets ostar på lokala gourmetmenyer

Konsumenter och restauranggäster förväntar sig mer av lokala produkter i butik och på restaurangen. Tack vare nöjda ostvänner har vi i år lyckats utveckla nya samarbeten med lokala restauranger i Skaraborg. Verkligen roligt att stifta bekantskap med finsmakare som söker goda ostar att sätta på menyn!

VinContoret Tidaholm

I juletid har våra ostar presenterats som en av rätterna vid VinContorets “Femrätters julgourmet med provning”.

Tre av Bryggeriet i Götenes långlagrade ostar har fått extra gott sällskap av portvin och madeiravin. VinContoret och Bryggeriet i Götene delar intresset för den västsvenska mat- och vinkulturen. Det finns ett stort engagemang i att kombinera smaker med upplevelser i ett historiskt, genuint sammanhang hos oss båda. Ännu gladare blir vi av att höra att gästerna uppskattade Bryggeriets i Götenes ostar. Nu är VinContorets julgourmetmiddagar till ända för året, men vi vill ändå tipsa er med intresse för god mat och dryck att besöka Tidaholm och njuta av en härlig upplevelse.

Ulrika Åkesson
Fromager, Bryggeriet i Götene