Leverans förbeställda ostpåsar

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 26-03-20
16:30 - 18:30

Plats
Bryggeriet i Götene AB

Kategorier


Sista torsdagen i varje månad försöker vi hålla öppet vår osthandel för er som vill handla goda källarlagrade ostar över disk. Flera av våra ostar finns bara att köpa genom oss. Välkommen att besöka oss!

Vi väljer att under en tid inte sälja våra ostar över disk utan endast förbeställda påsar som packats i Bryggeriets hygieniskt anpassade lokaler och utrustning. Till torsdagen 26 mars  har vi dessa specialerbjudanden:

Bryggeriets Fredagsgourmet 300:-/påse

Innehåller ca 1 kg ost från vårt källarlagrade ostsortiment. Ostarna är producerade av 100% svensk mjölkråvara, tillverkade i Sverige och mognadslagrade i Götene. Vi har valt ut tre utmärkta sorter till osttallriken, de har väl utvecklad smak och serveras i kuber eller stavar.

Bryggeriets Frukostpåse 200:-/påse

Innehåller ca 1 kg ost från vårt källarlagrade ostsortiment. Ostarna är producerade av 100% svensk mjölkråvara, tillverkade i Sverige och mognadslagrade i Götene. Vi har valt ut två sorter som har en god smakkaraktär och är utmärkta till frukostmackan.

Bryggeriets Alpost i bit 35:-/hg

Bryggeriets alpost är en halvhård svensk hårdost av pastöriserad komjölk. Fetthalten i osten är 33%. Osten mognadslagras i minst 24 månader, vilket gör att osten utvecklar en smakkaraktär som matchar de europeiska alpostarna. Osten är kraftfullt smörig, söt och salt. Den passar på den festliga ostbrickan och serveras bäst i kuber eller stavar. Vi säljer mindre bitar på ca 200 g/st.

Förbeställ din påse genom att sända email till info@bryggerietigotene.se eller sms till 070-310 56 30. Hämtas på Bryggeriet i Götene under angivna öppettider 26 mars. Tillhör du den grupp som just nu uppmanas vara försiktig med sociala kontakter pga smittspridningsrisk? För dig som bor i Götene erbjuder vi hemkörning (gäller tätorten och om du handlar för minst 200:-). Meddela om du önskar hemleverans i samband med beställning.