LYX PÅ LANDET med ostprovning

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 09-07-22 - 10-07-22
Hela dagen

Plats
Knistad Herrgård

Kategorier


Unna er något riktigt gott för smaklökar och själen. Låt varandra och det goda livet stå i fokus och skäm bort er i rofylld miljö med god mat och dryck. Koppla av och njut av ett komplett paket.

Ni bor i herrgårdsinspirerade rum med utsikt mot vår välklippta golfbana, små skogsdungar av urskog och slingrande grusvägar. Under eftermiddagen välkomnas ni in i herrgården för en liten ost- och vinprovning innan ni får en stunds vila med tillfälle att bada i våra vedeldade karbad eller ta en promenad runt området.
Just denna dag finns Ulrika Åkesson, Bryggeriet i Götene, på plats för att presentera några av deras unika källarlagrade ostar.

Fram på kvällen bjuds femrättersmiddag i herrgårdsrestaurangen. Till maten serveras ett väl avvägt dryckespaket. Låt smakerna förföra er under en långsam middag i trevligt sällskap. Efter maten finns mysiga soffor i salongerna att slå sig ner i för att smälta maten och kanske avrunda med en liten sängfösare. På morgonen står en generös frukostbuffé uppdukad. Självklart kan frukost på rummet bokas om ni vill avnjuta denna i enskildhet.

Här bokar du >>>