Sommarerbjudande från affinören

I samarbete med Vinkällaren Grappe kan du som medlem beställa ost direkt från oss för hämtning på Grevgatan 5, Stockholm.

Till sommarens festliga tillfällen vill vi erbjuda fyra väl utvalda ostar som passar utmärkt till buffé, ostbricka och som smakfull entré till välkomstdrinken.

Så här beställer du:

  1. Läs om våra ostar och välj vilka sorter och hur många bitar du önskar.
  2. Sänd din beställning per email tilll kundservice@bryggerietigotene.se.
  3. Vi skickar en bekräftelse på din beställning och ber dig att betala (swish (privat), faktura (företag). Vid beställning får du också besked om när osten finns att hämta.
  4. Hämta ut din beställning hos Vinkällaren Grappe, Grevgatan 5.

Beställ senast 7 juni. 

Sommarens goda utvalda från Ostkällaren:

Bryggeriets Alpost 42 månader

(levereras i 220 g bit vaccumpackad)Vår mest populära ost med smak av salt karamell och smörkola. En välutvecklad smakbild som matchar de populära importerade alpostarna av emmenthal/gruyèretyp. Ystas på Götene mejeri, källarlagras på Bryggeriet i Götene. Mjölkråvara från Skaraborg.
Innehåll: Pastöriserad komjölk, salt, syrningskultur, ystenzym, kalciumklorid
PRIS: 62:-/hg inkl moms

Bryggeriets HAV 28% 22 månader

(levereras i 250 g bit vaccumpackad)
Denna ost har lagrats i Ostkällaren i  20 månader. Osten har en mild nötig karaktär som balanseras av en ljuvlig sälta som sänder tanken till saltstänkta sommarängar. Ystas på Götene mejeri, källarlargras på Bryggeriet i Götene. Mjölkråvara från Skaraborg.
Innehåll: Pastöriserad mjölk, salt, syrningskultur, ystenzym, kalciumklorid.
PRIS: 62:-/hg inkl moms

Bryggeriets Äpplaryd ca 24 månader

(levereras i 350 g bit kontinental vaccumförpackad)Bryggeriets Äpplaryd bjuder på den traditionella grynpipiga svenska osttypen. I vår version med tydlig syrlighet med underliggande citrustoner och framträdande sälta. Ystades på det numera nedlagda Vrigstad mejeri i Småland, med råvara från närliggande gårdar. Källarlagrad i vår Ostkällare.
Innehåll: Lågpastöriserad koMJÖLK, ostlöpe, syrningskultur, koksalt, konserveringsmedel E251/E202
PRIS: 62:-/hg inkl moms

Bryggeriets Hovgård 12 månader

(levereras i 250 g bit vaccumförpackad)Bryggeriets Hovgård är en rundpipig ost som fått torka lite extra före mognadslagring. Fetthalten i osten är 29%.Osten mognadslagras sedan för att utveckla fler blommiga och örtiga aromer. En ost med tydlig nötig karaktär och sötma. Denna ost passar utmärkt på ostbrickan tillsammans med chark, nötter och marmelader. Ystas på Götene mejeri, källarlagras på Bryggeriet i Götene.
Innehåll: Pastöriserad komjölk, salt, syrningskultur, ostenzym, kalciumklorid
PRIS: 62:-/hg inkl moms

Här hittar du mer information om våra ostar

Här hittar du affinörens osttips