Påskerbjudande från affinören

PASSA PÅ ATT BESTÄLLA OST TILL PÅSKFESTEN!

I samarbete med Vinkällaren Grappe kan du som medlem beställa ost direkt från oss för hämtning på Grevgatan 5, Stockholm.
Beställ genom att sända email till kundservice@bryggerietigotene.se.
Till påskhögtidliga tillfällen vill vi erbjuda tre väl utvalda ostar som passar utmärkt till buffé, ostbricka och som smakfull entré till välkomstdrinken.

Beställ senast 8 mars. Vi kundpackar din beställning som finns att hämta hos Vinkällaren Grappe, datum när osten finns tillgänglig meddelas vid beställning.
Betalningsvillkor: Förskottsbetalning swish (privat) eller faktura (företag).

Bryggeriets Alpost 36 månader

(levereras i 220 g bit vaccumpackad)Vår mest populära ost med smak av salt karamell och smörkola. En välutvecklad smakbild som matchar de populära importerade alpostarna av emmenthal/gruyèretyp. Ystas på Götene mejeri, källarlagras på Bryggeriet i Götene. Mjölkråvara från Skaraborg.
Innehåll: Pastöriserad komjölk, salt, syrningskultur, ystenzym, kalciumklorid
PRIS: 62:-/hg inkl moms

Bryggeriets HAV 28% 20 månader

(levereras i 250 g bit vaccumpackad)
Denna ost har lagrats i Ostkällaren i  20 månader. Osten har en mild nötig karaktär som balanseras av en ljuvlig sälta som sänder tanken till saltstänkta sommarängar. Ystas på Götene mejeri, källarlargras på Bryggeriet i Götene. Mjölkråvara från Skaraborg.
Innehåll: Pastöriserad mjölk, salt, syrningskultur, ystenzym, kalciumklorid.
PRIS: 62:-/hg inkl moms

Bryggeriets Äpplaryd 25 månader

(levereras i 350 g bit kontinental vaccumförpackad)Bryggeriets Äpplaryd bjuder på den traditionella grynpipiga svenska osttypen. I vår version med tydlig syrlighet med underliggande citrustoner och framträdande sälta. Ystades på det numera nedlagda Vrigstad mejeri i Småland, med råvara från närliggande gårdar.
Innehåll: Lågpastöriserad koMJÖLK, ostlöpe, syrningskultur, koksalt, konserveringsmedel E251/E202
PRIS: 62:-/hg inkl moms

Källarlagrad småländsk Svecia 24 månader

(levereras i 350 g bit kontinental vaccumförpackad)Svecia var en gång en av våra mest älskade ostar i Sverige. År 1948 var den i topp gällande ostkonsumtionen. Svecia är en ost framtagen för att kunna klara en lång lagringstid. Bryggeriet i Götene lagrar Svecia från Kalmar och Falköpings mejeri under kontrollerade former för att ge ostarna chans att utveckla sin smakkaraktär.
Just nu erbjuder vi småländsk Svecia ystad vid Kalmar mejeri, huvudsakligen mjölkråvara från Öland.
Innehåll: Pastöriserad komjölk, salt, syrningskultur, löpe, kalciumklorid, konserveringsmedel 202
PRIS: 62:-/hg inkl moms

Här hittar du affinörens osttips