Hämta förbeställd ost hos oss!

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 23-04-20
16:30 - 18:30

Plats
Bryggeriet i Götene AB

Kategorier


Vi väljer att under en tid inte sälja våra ostar över disk utan endast förbeställda påsar som packats i Bryggeriets hygieniskt anpassade lokaler och utrustning.
Bryggeriet i Götene mognadslagrar hårdostar på ett hantverksmässigt sätt och ostarna är omsorgsfullt utvalda. Vilka ostsorter det blir vet vi först när osten delats och kvalitetsbedömts. Ostarna är väl uppmärkta med ostsort, ysteri, ålder och innehåll.

Här är tips på vad du kan förbeställa:

Bryggeriets Alpost ca 250-300 g bit, 35:-/hg.

Osten är producerad vid Götene mejeri, tillverkad och mognadslagrad i Götene.

Vrigstad Special ca 400 g bit, 24:-/hg.

Osten är producerad vid Smålandsost mejeri, mognadslagrad i Götene.

Bryggeriets Frukostpåse 200:-/påse

Innehåller ca 1 kg ost från vårt källarlagrade ostsortiment. Ostarna är producerade av 100% svensk mjölkråvara, tillverkade i Sverige och mognadslagrade i Götene. Vi har valt ut två sorter som har en god smakkaraktär och är utmärkta till frukostmackan.

Hemkörning i Götene

Tillhör du den grupp som just nu uppmanas vara försiktig med sociala kontakter pga smittspridningsrisk? För dig som bor i Götene erbjuder vi hemkörning (gäller tätorten och om du handlar för minst 200:-). Meddela om du önskar hemleverans i samband med beställning.

Du behöver inte anmäla dig via länken. Sänd din besällning direkt till info@bryggerietigotene.se eller sms till 0703-105630.