Var inte en nagelbitare

Årets val 11 september förväntas bli en riktig rysare. Knappt har vi tagit oss ur en lång period av isolering, där vi tvingats till omställning på jobbet och hemma. När vi nu äntligen är fria att röra oss så dras svångremmen åt. Kommer vi ha råd att unna oss det där vi längtat efter? Och hur kommer det att gå i valet?

Pandemin har lärt oss mycket, bland annat tränat oss i konsten att anpassa oss. Vi har fått ändra om i vardagen och vi har lyckats ta vara på ljusglimtar som ges.

Så var inte en nagelbitare i höst!

Sätt tänderna i en bit källarlagrad ost.

Bjud hem en vän du inte träffat på länge och njut av Ostbiten tillsammans. Under Höstrundan erbjuder vi Ostbiten – Valvaka 2022. Tre utvalda av våra källarlagrade ostar, färdiga att lägga upp på brickan framför valvakan.