TACK – tillsammans ger vi hopp till fler

I julveckan var det stor aktivitet på Bryggeriet i Götene. Flera företag hade bokat våra utvalda mathantverk från Skaraborg som present till personal och kunder. Vi levererade delikassar till Skara, Töreboda, Götene, ja runtom i Skaraborg. Vi älskar våra ostar och njuter gärna av dem tillsammans med vänner så här i juletid. Samtidigt blir vi dagligen påminda om överflöd och överkonsumtion av mat i vår del av världen. Det är lätt att glömma bort hur andra har det just kring jul. Det finns barn som på grund av kris och krig blir helt utan mat. Något som är svårt att förstå och omöjligt att acceptera. 2021 års julerbjudande innebär samtidigt ett åtagande för oss som matproducent. Vi valde att köpa högenergimjölk till barn i krisdrabbade områden. Ett par guldtior för varje såld delikasse lades undan och när vi avslutat alla leveranser kunde vi köpa 44 liter högenergimjölk från Unicef. Detta går som näringstillskott till undernärda barn. Det är ingen stor bedrift, men ändå vårt sätt att  stötta ett viktigt humanitärt arbete. Det är ni som handlat av oss som gjort detta möjligt! Samtidigt har ni fått smakfulla delikatesser från Bryggeriet i Götene, Adelsåsens kalkon och Olofmånsgårdens skafferi.
 
EN GODARE JUL TILL ER ALLA!