Bryggeriets alpost i Lilla Saluhallen Skövde

Inför nyårsfesten kan du handla Bryggeriets alpost på Lilla Saluhallen i Skövde.
Osten är långlagrad, producerad av svensk mjölk på Götene mejeri. Osten mognadslagras vidare på Bryggeriet i Götene, bitas och packas i 250 g bitar. 1 december 2019 öppnade Mattias Hägg med vänner en ny företeelse i den anrika byggnaden vid Sandtorget i Skövde. Därmed kan man säga att cirkeln delvis sluts, då huset under drygt 40 år hyste en fiskaffär. I saluhallen säljs närproducerade produkter och livsmedel efter säsong med stort fokus på det smakfulla och genuina skaraborgska matarvet.

Bryggeriet i Götene är såklart glada över att få ytterligare en kanal ut till konsumenter som söker det lilla extra, matkultur som inte finns överallt.

“Vi väljer att testa vad konsumenter i Skövde tycker om den helt unika osten från Götene mejeri, ett samarbete vi har med vårt närliggande ysteri. Bryggeriets alpost är en produkt du inte kan finna någon annanstans än i Bryggeriets lilla osthandel i Götene och numera även i Lilla Saluhallen i Skövde.
Vinner vår ost Skövdes hjärtan så hoppas vi kunna bredda sortimentet genom samarbete med Mattias och hans vänner”, kommenterar Ulrika Åkesson, Bryggeriet i Götene.